Nuts Scandinavia™ startade som en familjeägd kedja med bagerier i Danmark 2007. Bolaget började arbeta som en importör och distributör av nötter, torkad frukt och bagerivaror 2009. Under 2018 flyttade vårt huvudkontor till Sverige och företaget expanderade vidare genom att börja producera Ekologisk Cashew i varma Tanzania och Ekologisk kokos i soliga Sri Lanka.

Under hela tiden har Nuts Scandinavia™ hållit sig till de berömda idealen som är en del av Dansk bagerikultur som kvalitet, snabba leveranser och en kärlek till det vi gör. Bolaget är fortfarande familjeägt tillsammans med ledningsgruppen, vilken garanterar kvaliteten och hållbarheten i allt som vi gör.

Genom att vi har stora krävande kunder som producerar ekologiska varor och Raw Food så får vi en stor volym på våra produkter. Det gör att vi kan hålla våra berömda låga priser direkt ut till kund via vår hemsida, utan att tumma på vår höga kvalitet och service.

Normalt sett skickar vi det du beställer samma dag om vi fått ordern innan klockan tolv. Vår filosofi är att om något händer så står vi för det och ersätter kunden direkt, antingen med pengarna tillbaka eller med ny vara. Ibland vill vi få tillbaka varan för provtagning och egenkontroll, men då betalar vi naturligtvis frakten.

Om du som blivande kund har frågor, eller är osäker om något, så är du alltid hjärtligt välkommen att ringa oss på 010 – 516 41 72, eller skicka en email på info@nutsscandinavia.nu, alternativt chatta med oss på Facebook, www.facebook.com/nutsscandinavia.

Välkommen till oss!